Waar vind ik een goede rietdekker?

ref_6

Rietdekkers zijn er voldoende in ons land. Echter vindt u een goede en kwalitatieve rietdekker niet zomaar. Waar moet u op letten tijdens de zoektocht?

Offerte

Een offerte kunt u bij bijna ieder rietdekkersbedrijf vrijblijvend opvragen. Echter is het pas echt vertrouwelijk wanneer de rietdekker eerst persoonlijk contact met u heeft om uw wensen door te spreken. Een offerte aanvragen gaat namelijk vrij gemakkelijk, maar om een offerte uit te kunnen brengen is een persoonlijk gesprek essentieel in het bepalen van uw verwachtingen en werkdruk. Een offerte accepteren zonder persoonlijk contact raden we vanwege deze reden niet aan.

Ervaringen en referenties

Heeft u vrienden of bekenden die goede ervaringen hebben met een rietdekker? Of leest en hoort u goede verhalen over dat ene rietdekkersbedrijf? Dan is dat voldoende reden om hier een offerte bij op te vragen voor uw specifieke situatie. Het is daarnaast een goed idee om referenties op te vragen, zodat u kunt zien wat de rietdekker in het verleden heeft gepresteerd en of de afnemer hier tevreden mee is.

Stijl

Iedere rietdekker heeft zijn eigen stijl. Referenties zijn in dit geval erg belangrijk, zodat u kunt zien wat de stijl van deze rietdekker is.

De prijs

Staar uzelf niet blind op de prijs die af wordt gegeven in een offerte. Zoals bij iedere dienst en product, geldt dit in 99% van de gevallen ook bij een rietdekker: Goedkoop is duurkoop. Over het algemeen kunnen we stellen dat hoe duurder de rietdekker, des te beter de kwaliteit van het rieten dak. Kijk daarom niet enkel naar de prijs, maar vraag ook waar deze prijs op is gebaseerd.

Keurmerk

Ieder rietdekkersbedrijf die zich serieus neemt, is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers. Dit keurmerk onderscheidt de professionals van de rest. Wilt u graag meer informatie over de Vakfederatie Rietdekkers? Bekijk dan deze website: Riet.com

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? We staan graag voor u klaar om een offerte op basis van uw situatie te maken. Met onze tientallen jaren aan ervaring en vele referenties staan wij graag voor u klaar. Tevens zijn wij aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers.

Vraag een offerte aan