Onderhoud en reparatie

ref_11

Wanneer u een rieten dak heeft, wilt u ervoor zorgen dat deze in optimale staat blijft. De manier om dit voor elkaar te krijgen, is om het rieten dak te onderhouden zodat grote / onnodige reparaties in de toekomst zoveel mogelijk worden voorkomen.

Onderhoud rieten dak

Riet is en blijft een natuurlijk product en reageert sterk op weersinvloeden. Hoe droger het blijft, hoe langer het riet in optimale staat verkeert. Echter is het in Nederland met gemiddeld 690 – 900 mm aan neerslag per jaar niet mogelijk om het riet droog te houden. Als u ervoor wil zorgen dat uw rieten dak in goede staat blijft, doet u er goed aan om uw rieten dak door een specialist te laten onderhouden.

Rieten dak repareren

In sommige gevallen is het nodig om uw rieten dak te laten repareren. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer uw rieten dak stormschade op heeft gelopen of wanneer het voor een langere tijd niet is onderhouden.

Wij staan graag voor u klaar om uw rieten dak te onderhouden en te repareren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op via email of telefoon.

Vraag een offerte aan